Njut lite extra i skärgården

Skärgården förknippar många med att man ska bada eller åka båt. Men det går också att bara vara och njuta av dofter och den atmosfär som är. Packa ner en filt och gör ordning en picknickkorg med gott att äta. Några snygga glas från iittala tillsammans med god dryck kommer göra att man får en helt fantastisk stund tillsammans med någon som man håller kär. Hitta en avskild och egen plats där det går att bara vara i stunden utan några distraktioner från andra.

 

I picknickkorgen är det gott att packa ner frukt och charkuterier, saker som går smidigt att äta med bara händerna brukar passa väldigt bra. Enkla tillbehör som inte behöver värmas eller tillagas på något sätt är bra och ha med sig. Det kan vara färdig potatissallad och liknande. Så enkelt och smidigt som möjligt för alla inblandade.

 

Att planera in en utflykt och ge sig iväg kan bli en stor överraskning om man vill. Berätta för personen sin överraskningen ska rikta sig mot vilket klockslag den kommer att bli upplockad och sätt lite extra guldkant på tillvaron. En varm och skön sommarkväll en vardag kan bli ett perfekt avbrott där det ges möjlighet att ägna tankarna åt något helt annat än den vanliga stressen som normalt finns med. De flesta personer kommer att bli otroligt glad och smickrad över att få följa med på en sån utflykt. Enkelt, personligt men ändå otroligt uppskattat att få bli lite bortskämd när man minst anar det.