Dra ut på fiske med båten

Dra ut på fiske i båt med solcellerOavsett om du vill fiska från din båt eller åka iväg till nya platser där du kan fiska från kanten är det alltid härligt att komma iväg med båten. Har du tänkt att ge dig ut på en dagsutflykt i ett par timmar är det skönt att ha lite extra bekvämligheter i båten med kylskåp, värmare och annan elanslutning till andra bekvämligheter.

Förbered båten för en dagsutflykt

Om du vill kunna ge dig ut på spontana dagsutflykter med båten är det bra att ha förberett båten i förväg. Åtminstone är det bra att ha allting samlat och att ha färdiga checklistor så att du snabbt kan komma iväg. Förutom att alltid ha fiskeutrustningen samlad finns det några andra bra kom-ihåg.

Ha alltid mat förberett i frysen som går att äta kallt bara det har tinat. Glöm inte att plocka med dig vatten, solkräm, solglasögon, myggmedel och ombyte ifall du skulle trilla i vattnet. Första-hjälpen-kit och plåster är alltid bra ifall du skadar dig på fiskeutrustningen.

Solceller till din båt

Har du inte skaffat solceller till din båt ännu är det hög tid att börja fundera på det. Med solpaneler och solceller till båt får du en effektiv teknik med att omvandla dagsljus till el som lagras i batteri. Solen behöver inte alltid heller skina för att ge tillräckligt med ljus för laddning. Då slipper du använda motorn i onödan eller leta efter elanslutning för att kunna få ström till ditt kylskåp och andra elektroniska prylar du vill kunna använda.