Koppla av med flugfiske

Känner du att du blir avkopplad av flugfiske, men blir stressad så fort det är slut och du behöver åka tillbaka till vardagen? Då kan du behöva förlänga avkopplingen med exempelvis en hotellvistelse eller en lugn kväll hemma. För trots att flugfiske fungerar som avkoppling för dig är det viktigt att du kan hålla i den känslan även när du inte flugfiskar. Och i början kan du behöva hjälpa till lite extra för att förlänga den känslan. 

Checka in på ett avslappnande hotell

Något du kan göra är att checka in på ett hotell som har ett spa och som ligger i närheten av en sjö eller liknande där du kan flugfiska. Då kan du göra din favoritaktivitet och sen när du är färdig kan du njuta av en härlig hotellmiddag, eller varför inte njuta av en stund i spat? Om det är något som lockar dig kan du surfa in här och boka dig en hotellvistelse som förlänger känslan av avslappning. 

 

 

STOCKHOLM 20041112
Det digitala folkhemmet. Bilden: En man tittar p DVD film p en platt TV, plasma-sk‰rm.
Foto Fredrik Sandberg / SCANPIX Code 71420

Ta en lugn kväll hemma

Något annat du kan göra är att se till att ditt hem är städat när du kommer hem och att du har allting fixat så att du kan lägga dig i soffan, i sängen eller någon annanstans där du kan koppla av när du kommer hem. Förberedd middagen och lite snacks om du vill det så att du kan njuta av en riktig härlig kväll med din favoritfilm eller serie. Det om något kommer att förlänga känslan av avkoppling även efter flugfisket.